Tervetuloa Pengin ja Xinyuanin teemaailmaan!

On mahdollista elää läpi elämänsä nauttien teetä joka toinen päivä, juomatta kuitenkaan samaa teetä kahteen kertaan. Hämmentävää on se, että vaikka erilaisia teitä on tuhansia, jokaisen alkuperä on sama: Camellia sinensis -teepensas.Jos teet kerran tulevat kaikki samasta teepensaasta, miten ne voivat olla keskenään niin erilaisia, saatat pohtia. Meille tee on matka, jonka aikana jokainen voi oppia tuntemaan teen moninaisuuden salat. Teehetken jakaminen yhdessä ei edellytä yhteistä puhuttua kieltä – tee rakentaa siltoja, ystävyyttä ja yhdessäoloa eri kulttuurien välille.Annankadulla Helsingissä sijaitsevan teehuoneen ja -kaupan lisäksi järjestämme yksityisiä ja yleisiä teetilaisuuksia, joiden aikana tutustut teen värikkääseen historiaan ja kulttuuriin sekä oikeaoppiseen teen valmistukseen. Kuratoimme uniikin valikoiman kaikkein hienoimpia teelajikkeita, suoraan paikallisilta tuottajilta Kiinasta, Japanista ja Nepalista. Juhlimme teemakuja, joita teepensas itsessään ja luonnollinen valmistusprosessi pystyvät tuottamaan. Emme käytä keinotekoisia aromeja.


Haluamme olla teekulttuurin edelläkävijöitä yhdessä ystäviemme ja asiakkaidemme kanssa. Teen tulee olla helppoa ja innostavaa kaikille, jotka siitä kiinnostuvat. Tee on matka, jolle voi lähteä vaikka heti.

 

Kivijalkaliikkeessämme vierailun lisäksi voit tutustua tee- ja teevälinevalikoimaamme, sekä oppia lisää teestä verkkokaupassamme!Palvelumme

TEEMAISTELU
Löytöretki makuihin, tuoksuihin ja teen ihmeellisyyteen
teekoulu
Sukella syvälle teen maailmaan.
Toimistot
Teeratkaisut toimistoille sekä teelahjaideat henkilöstölle ja asiakkaille
Jälleenmyyjät
Teen tukkumyynti HoReCa-asiakkaille ja -kauppiaille. Teekoulutus kuuluu hintaan