TeeMaan tiimi

TeeMaan taustalla ovat Peng ja Xinyuan. He tulivat Suomeen opiskelemaan vuosikymmen sitten ja rakastuivat sekä maahan että sen ihmisiin. Siitä lähtien teestä ja teehuoneesta on tullut heidän tapansa jakaa kulttuuriaan jokaisen TeeMaan kohtaavan kanssa. "Ichi-go ichi-e", arvostakaamme jokaista hetkeä jonka jaamme yhdessä teen ääressä.

PENG LUO
Peng kasvoi Anhuan maaseudulla, joka on tunnettu Hunanin heichaa, fermentoitua tummaa teetä tuottava teealue. Hän sai teekoulutuksensa Changshan teetaidekoulussa vuonna 2012.
XINYUAN SUI
Xinyuan löysi rakkautensa teetä kohtaan tutkiessaan perinteistä kiinalaista kulttuuria opiskellessaan Oulun yliopistossa. Hän sai teekoulutuksensa Zhengzhoun teetaidekoulussa vuonna 2014.

Teemaa haluaa kehittää uutta teekulttuuria, joka on helposti saavutettavissa ja joka kietoutuu saumattomasti arkeen.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme kivijalkamyymälässämme, osoitteessa Annankatu 19, Helsinki. Järjestämme sekä yksityisiä että julkisia teemaisteluita, joissa sinua opastetaan tutkimaan uniikkeja teelaatujamme ja oppimaan lisää teen hauduttamisesta. Voit rekisteröityä julkisiin maisteluihin ja työpajoihin verkkokauppamme kautta tai tilata niitä lahjaksi ystäville ja sukulaisille. Järjestämme jatkuvasti uusia maisteluita ja tapahtumia - ja kerromme niistä sosiaalisessa mediassa.GONGFU-TEETÄ PÖYDÄN ÄÄRESSÄ

Teen hauduttaminen on meille intohimo ja haluamme levittää sitä asiakkaillemme valmistaen jokaisen teen parhaalla mahdollisella tavalla. Monelle teelle tämä tarkoittaa kiinalaista gongfu-haudutystyyliä, jossa suuri määrä lehtiä haudutetaan suhteellisen pienessä vesimäärässä. Valmistamme myös japanilaiset teet perinteisillä japanilaisilla metodeilla: gyokuro haudutetaan susuricha-tyylillä pienessä määrässä lämmintä vettä ja matchaan vispaamme paksun vaahdon.

Kun teestä tulee muutakin kuin pelkkä juoma, se vie sinut matkalle. Jokainen matka tarvitsee oppaan.Teehuoneemme on paikka, jossa voit tutkia ja kokea teen maailmaa asiantuntijoidemme opastuksella. Tervetuloa!