NAUTI KIINALAISTA VIHREÄÄ TEETÄ “GRANDPA STYLE”


Peng Luo

Kevät tarjoaa vuoden raikkaimmat vihreät teet, jonka vuoksi se on juhlan aikaa monille teeystäville! Kaukaisessa Aasiassa huhtikuun alussa teepensas heräsi ja puhkesi lehteen talviunen jälkeen; teenpoimijat keräsivät herkkiä nuppuja taitavasti; teetekijät taikoivat tuoreista teenlehdistä kaunista teetä; lopuksi me teeihmiset haudutamme teestä kupin kevättä.

Pari viikkoa sitten haudutimme TeeMaassa Anhua Pine Needle vihreää teetä eri tavoilla tutkiaksemme mikä haudutustapa on paras. Testin jälkeen löysimme suosikkimme: "Grandpa style" ja Gongfu haudutus Gaiwanilla tai pienellä lasikannulla. Suosittelemme “Grandpa style”-haudutusta kun haluat hyvää teetä helposti kotona tai toimistossa.

"Grandpa style" (kulhotee) on yksinkertaisesti kaunis.

Tarvikeet:
Kulho, teekuppi, muki tai lasi (kuumalle juomalle)

Ohje:
1 - 2 tl vihreää teetä, 80 - 90°C vettä, odota ja katso teelehtiä tanssimassa ja tee on VALMIS!

Vinkki!
Nauttiaksesi teelehtien aromista, esilämmitä astia, lisää tee, ravista hellästi ja haistele…

Monet kiinalaisetkin haudutavat vihreää teetä Grandpa style! Korkealuokkainen kiinalainen vihreä tee koostuu vain nupuista tai nupuista ja nuorista lehdistä. Lehdet pysyvät ehjinä prosessoinnissa. Tuloksena kauniit ballerinat tanssivat kupissasi. Se aina tuo hymyn kasvolleni. :))

Alkukevät vihreä tee on arvokasta. Se pitää poimia käsin. 60,000 - 80,000 nupusta tulee 1kg teetä. Se on käsintehty kokonaan tai osittain. Kun juon teetä, joskus muistan kuinka paljon kovaa työtä menee tähän kauniiseen vihreään kuppiin. Tuntuu onnekaalta ja kiitolliselta. :))